Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Hoog in de lucht en vrij als een vogel?

Inderdaad, het is mogelijk via een ballonvaart in Geel! Geniet van uw regio op een geheel andere hoogte en maak de vlucht van uw leven. Een onvergetelijke ervaring in een uniek kader: wat wenst u nog meer?

Ballonvaart

Plezier op een veilige manier gegarandeerd dankzij een unieke ballonvaart in Geel. Hoog in de lucht kunt u genieten van uw eigen regio met een blik van bovenaf. Yves Lannoy Ballooning bezorgt u een onvergetelijk gevoel met een adembenemend panorama: het ideale uitstapje voor jong en oud!

Ballonvlucht

Een ballonvlucht bezorgt u ongetwijfeld de vlucht van uw leven. Vergeet die doodgewone vliegtuigvluchten en waag u eens aan een echte ballonvaart in Geel. Niets dan lucht rondom u heen, een wijds uitzicht en een ultiem vrij gevoel kunnen u niets dan bekoren!

Cadeaubon

Bent u al geruime tijd op zoek naar een origineel cadeau, maar weet u absoluut niet wat te kopen? Overweeg dan zeker een cadeaubon voor een ballonvaart in Geel! U plaats een huwelijk, een verjaardag, een jubileum of eender welke andere gelegenheid gegarandeerd in een uniek kader!
Specialiteiten

Een ballonvaart in Geel: garantie voor dolle pret in de hoogte.

Heel wat mensen dromen er weleens van om vrij te kunnen vliegen in de lucht. Ze willen ook wel eens vrij als een vogel rondzweven boven alles en iedereen. Herkent u uzelf ook hierin? Dan is een ballonvaart in Geel vast en zeker iets voor u! Maak uw dromen werkelijkheid en begeef u in een luchtballon van Yves Lannoy Ballooning. Het is een onvergetelijke reis die u achteraf met een al even onvergetelijk gevoel achterlaat.

Yves Lannoy Ballooning maakt u wensen mogelijk met een rijke ervaring en een ruime kennis. Een groot team van ballonpiloten zorgt voor een veilige trip in de hoogte, zodat u zich op eender welk moment op en top veilig voelt. Deze unieke ballonvaart in Geel is iets dat u zeker en vast beleefd moet hebben: het is een belevenis die niet valt te vergelijken met het gekende vliegtuiggevoel, in tegendeel. Laat u zachtjes meevoeren op de golven van de wind en geniet in alle stilte en rust van een magnifiek panorama.

Bovendien vormt het ook een ideaal geschenk voor anderen. Wilt u dus iemand uit uw omgeving laten genieten van deze exclusieve ervaring? Dan is een ballonvaart in Geel het beste cadeau dat u schenken kan. Uw partner, vriend of vriendin, familieleden of collega’s zullen u eeuwig dankbaar zijn voor een cadeaubon van Yves Lannoy Ballooning.

Op zoek naar een ballonvaart in Geel? Wij bezorgen u een veilige ervaring.

Hoog in de lucht is veiligheid een absolute must. Of het nu een ballonvlucht voor twee betreft of in groep; Yves Lannoy Ballooning zorgt voor een optimale veiligheid voor en uiterst vermakelijke trip. Met de nodige brevetten, certificaten en opleidingen kunt u gerust de hoogte in gaan, aangezien u wordt omringd door de beste zorgen en de grootste knowhow in de ballonvaart.

Bovendien bent u bij Yves Lannoy Ballooning koning zoals het hoort. Daarom vormt klantvriendelijkheid – naast veiligheid – een grote pijler. Ons streefdoel is te allen tijde een combinatie van perfectie voor alle passagiers, ook voor u, en van oneindig veel plezier. Waag vandaag nog een stapje in de lucht en begeef u op weg naar uw ballonvaar in Geel!

Heeft u de ballonvaartkriebels te pakken? Dan kunt u ons steeds contacteren voor meer informatie omtrent de mogelijke arrangementen, de prijzen en onze werking het nummer +32478515730 of via het e-mailadres info@ballonnetjevaren.be. Onze medewerkers trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen.
© 2014-2017 Yves Lannoy Balloonings EM
Links |
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Yves Lannoy Balloonings EM
Ambachtsstraat 12
2450 MEERHOUT
Tel.: +32 478515730
GSM: +32 478515730
Contacteer ons